SİVAS / AKINCILAR - 80. Yıl İlkokulu

May

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerimiz okulumuzda ve çevrede mıntıka temizliği yaptı.

Mrt

Öğrencilerimiz çeşitli atık malzemeler kullanarak yeniden kullanılabilir ürünler ortaya çıkardılar.

Mrt

18 Mart Haftası çeşitli etkinlikler yapılarak çocuklarınmızın vatan sevgisi daha da perçinlendi.

Mrt

Öğrencilerimiz temizlikle ilgili görevlerini yerine getirip haftanın tertemiz çocuğu belgesini almaya hak kazandılar.

Şbt

Tertemiz yarınlar için  temiz bir çocuğum etkinliğini hazırladık. Öğrencilerimiz hafta başında seçtiği görevi bir hafta boyunca özenle yerine getirmeye çalışıyor.

Ara

Bu hafta öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde  kutlandı. Yerli mallarımızı kullanmanın önemi öğrencilerimize öğretmenleri tarafından anlatıldı.

Ara

Hedef projesi kapsamında öğrencilerimiz en az 50 kitap okuyacak. Her öğrenci kendisi ile yarışacak. Hedefine ulaşan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecekler.

Kas

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında müze oluşturdular.

Okulumuzdaki diğer tüm öğrencilerimiz müzedeki eski eşyaları inceleme fırsatı buldular.

Kas

Çedes Projesi kapsamında  her ayın değerlerini ön planana çıkararak değerler ağacı hazırladık ve her sınıftan bir öğrenci olacak şekilde , her hafta en çok değerlerine sahp çıkan öğrencilerimizi seçip ödüllerini takdim ediyoruz. Böyle bir uygulamayla değerlerimizi daha çok ön plana çıkarmış olduk. Meyvelerini almaya başladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını sınıfllarımızda yapılan etkinlikler ve okulumuz öğrencilerinin hazırladığı bir programla da büyük bir coşkuyla kutladık.

YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN TÜRK MİLLETİ